Om os

Derfor udviklede vi Polarkrill

Helsemyndighederne anbefaler at vi får en tilstrækkelig mængde omega-3-fedtsyrer men det er udfordrende. Faktisk anser EUs madmyndigheder at voksne bør have et dagligt indtag på hele 0.25-0.50 gram marine fedtsyrer, og mange af os tyr til forskellige typer tilskud som fisketran og lignende.

Vores ernæringsfysiologer ønskede at udvikle et mere potent omega 3-tilskud, med udgangspunkt i krill, som er den reneste kilde til omega 3 i havet. De kom frem til et højkoncentreret omega 3-produkt som blev hurtigere optaget i kroppen, kombineret med vitamin D og et af naturens kraftigste antioxidanter – asaxanthin. 

I dag er dette et af Nordens mest populære kosttilskud, og sørger for at tusindvis af tilfredse brugere får deres tiltrængte daglige dosis af omega 3. 

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige råvarer med egenskaber der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav og på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Bedst i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du lave ændringer på dit abonnement?

Du kan nemt foretage ændringer til dit abonnement og faktura på kundeportalen.

Andre spørgsmål?

Har du andre spørgsmål? Produkt spørgsmål? Ris eller ros?

Telefon & email

Telefon: 89 87 88 12
(Mandag – Fredag 10-16)
Email: kundeservice@vitamail.dk