Databeskyttelses politik

Vitamail AS behandler personoplysninger i henhold til nedenstående privatlivspolitik.

DATA ANSVARLIG
Vitamail AS v/ driftschefen er ansvarlig for håndtering af de personoplysninger som fremgår af denne privatlivspolitik.

FORMÅLET MED VORES HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi behandler dine personoplysninger for at kunne levere varer og tjenester som aftalt med dig. Personoplysningerne bruges også til at forbedre vores tjenester, analysere og forstå markedstrends og for at tilbyde markedsføring som er tilpasset dig og dit forbrugsmønster. Personoplysningerne kan udleveres til andre for tilsvarende formål, se nedenfor.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER VI BEHANDLER OG HVOR VI HENTER DEM FRA
Vitamail AS behandler personoplysninger som du selv frivillig giver til os når du bestiller varer og tjenester fra os. I tillæg vil vi kunne behandle oplysninger om hvordan du bruger vores tjenester, som f.eks. dine bestillinger og opfølgning af disse, samt din kontakt med vores kundeservice. Når du besøger vores hjemmesider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk information om det tele/dataudstyr du bruger og din udbyder.

Det kan også forekomme at vi modtager og lagrer personoplysninger fra andre kilder som f.eks. ved mangelfuld information ved bestilling eller andre tredjeparter som vi samarbejder med. Dette kan f.eks. være en annoncør som giver os information om hvad der sker efter du klikkede på en annonce hos os, så vi kan måle effekten af annoncen og give dig mere relevant indhold. Sådanne tredjeparter omfatter:

  • Facebook
  • Google
  • Snapchat
  • Tiktok
  • Bing
  • Mailerlite
  • Datafactory AS
  • Collectia
  • Qatchr

UDLEVERING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi videregiver personlige oplysninger der hvor det er nødvendig for at overholde vores forpligtelser i henhold til lovgivning, gældende reguleringer eller såfremt udlevering er nødvendig for at afdække eller opklare mistanke om at hvorvidt vores tjenester bruges anvendes til ulovlige formål.

INFORMASTIONSSIKKERHED
Personoplysninger som vi modtager bliver lagret og behandlet på en måde som imødekommer de krav til informationssikkerhed som til enhver tid følger norsk lovgivning.

DINE RETTIGHEDER TIL INDBLIK, RETTELSER OG SLETNING AF DATA
Dem som er registreret i vores systemer har ret til indblik i deres egne oplysninger. Vedkommende har også ret til at bede om at ukorrekte, ufuldstændige eller oplysninger vi ikke har adgang til at behandle bliver rettet, slettet eller tilføjet.

MARKEDSFØRING
Når du foretager et køb hos os vil du modtage nyhedsbrev/markedsføring af vores varer og tjenester via post, email, SMS eller andre medier du har givet til os. Du kan altid give os besked om at du ikke ønsker yderligere markedsføring ved at tage kontakt til os.

BRUG AF ANALYSEVÆRKTØJ, COOKIES OG ANDEN TEKNOLOGI
Vi indsamler forskellige typer information fra vores brugere så vi til enhver tid kan forbedre funktionaliteten og brugeroplevelsen på vores hjemmesider. Dette gælder bl.a. information om hvilke sider som besøges, tidspunktet for besøget og hvilken browser der bruges.

Vi bruger også forskellige former for teknologi for at genkende og analysere data om vores brugere. Teknologien bruges delvis fordi det er nødvendig for at vores tjenester kan fungere korrekt, delvis for at det skal være lettere for dig at bruge tjenesterne og delvis for at vi skal kunne gennemføre analyser som gør os i stand til at videreudvikle vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du at vi kan benytte sådanne værktøjer.

Du trække dit samtykke tilbage ved at ændre indstillingerne i din browser for at du deaktivere cookies og/eller lignende værktøjer.

ÆNDRINGER
Vi vil fra tid til anden kunne ændre vores privatlivspolitik for at opfylde de krav som følger af Dansk lovgivning, samt ændringer i vores egen praksis for indsamling og behandling af personoplysninger. Du finder altid vores gældende privatlivspolitik i vores vilkår.

* * *

Såfremt du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik eller om hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger kan du kontakte os ved via email til kundeservice@vitamail.dk

Vitamail AS
Postboks 1645
2770 Kastrup
89 87 88 12